Őrségváltás

Amikor újraindítottam ezt az oldalt, fogalmam sem volt arról, hogy meddig fogom majd csinálni. Aztán, ahogy teltek az évek, egyre többször éreztem azt, hogy túl nagy részt szakít ki az életemből, sok minden másra nem jut időm. Gondolkoztam, hogyan vehetnék vissza belőle: szűnjön meg a lap? Vagy csökkentett üzemmódban menjen tovább? Másoknak adjam át a feladatok egy részét? Esetleg csak a Facebook-on jelenjenek meg a cikkek?

A szerkesztőségen belül többször is esett már erről szó, és egyedül Reaper kollégám volt az, aki a munka nagy részét átvállalta volna tőlem. Így már csak rajtam múlott, hogy kiengedem-e a kontrollt a kezemből. Azt egyikünk sem szerette volna, hogy a Rattle Inc. megszűnjön, én pedig nem akartam/tudtam annyi energiát beletenni, mint korábban, úgyhogy ezt tűnt a legjobb megoldásnak. Korábban úgy gondoltam, egyik napról a másikra történik majd meg a dolog, Reaper viszont azt kérte, inkább fokozatos legyen az átmenet.

Jó ideje már ő is tesz fel cikkeket az oldalra, átvette a szavazások lebonyolítását és a Heti Ötösök túlnyomó részét is ő intézi. Kommunikál a bennünket megkereső zenekarokkal és olvasókkal, a jövőben pedig a cikkek szerkesztéséből is egyre nagyobb részt vállal majd. De nem csak neki jár köszönet: Bársony Peti készíti a képmontázsokat (például Mai füllel rovathoz), Buga B pedig az angol nyelvű interjúkat lektorálja. És természetesen a Rattle Inc. többi munkatársa előtt is kalapot emelek lelkesedésükért, ötleteikért, kitartásukért.

Kezdetben, vagyis 2016 decemberében csupán abban gondoltam, hogy a saját cikkeimet írom és teszem fel az oldalra, ám később kinőtte magát a „vállalkozás”. Most az ősállapothoz szeretnék visszatérni, főszerkesztőként a koordinátori szerepet is megtartva. Aztán hogy ez milyen tartalmi és minőségi változásokat hoz magával, meglátjuk. Ezzel kapcsolatban továbbra is szívesen vesszük a támogatásotokat, építő jellegű észrevételeiteket, kritikátokat.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rattle Inc. nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.