Forradalom: új klippel jelentkezett a Fatal Error zenekar

Tegnap, október 23.-án jelent meg a Fatal Error zenekar új klipje, Forradalom címmel.
Alább tudjátok megnézni:

“A Művirágok karneválja második korongjánál koncepció volt, hogy a dalok picit sötétebb hangvételűek, ‘morcosabbak’ legyenek, és a Forradalom tökéletesen illeszkedik ebbe a sorba. Gyakorlatilag ez volt az utolsó dal, amelyikkel elkészültünk, egy régebb óta fiókban heverő zenei alapra született meg most a szöveg, így nyerte el a végleges formáját. A dalt és a lemezt is Vári Gabi barátunk keverte, akinek hatalmas szerepe van a zenekar hangzásában.” – nyilatkozta a zenekar.

A dal ugyebár a Művirágok karneválja második albumán szerepel, 5 nap múlva pedig, október 29.-én jelenik meg a duplalemez, ne feledjétek – ezt ma éjfélig még elő tudjátok rendelni! Utána november 5.-én, a budapesti Akvárium Klubban tudtok találkozni velük a lemezbemutatón. Jegyekért ide kattintsatok.

A srácokat itt tudjátok követni:
Facebook: https://www.facebook.com/fatalerrorzenekar
Instagram: https://www.instagram.com/fatalerrorzenekar/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCx5ZEj5UKKNPb1KJpJ9XLXA

Minket pedig itt tudtok követni:

Facebook: Haverock Közösség
Instagram: @haverockkozosseg

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.