WHARFLURCH – Psychedelic Realms Ov Hell

A Wharflurch zenéjét egy űrbe kilőtt rothadó death metal kapszulához tudom hasonlítani, ami egy gusztustalan furcsa felszínű, színes növényekkel benőtt bolygón landolt. A kapszula kifakadt tartalma megfertőzte az ottani ökoszisztémát kozmikus és pszichedelikus mutációjával, ami totális rothadásba taszította a bolygót.

Otromba, fröcsögős riffek, gyaluló dobok, halálmélyre hangolt bassz, dimenzión túli vokálok és agybomlasztó ambient betétek gondoskodnak arról, hogy a Psychedelic Realms Ov Hell egy nagyon csúnya és gonosz death metal korong legyen.

A floridai brigád eddig mindenfélét kiadott már, csak nagylemezt nem. Ezt viszont most pótolták és az idei év egyik legerősebb death anyagának érzem a hallójárat fertőző ocsmány szerzeményüket.

FFO: Incantation, Obituary, Autopsy

Tracklisting for Psychedelic Realms Ov Hell

1. Celestial Mycelium [4:48]
2. Stoned Ape Apocalypse [4:48]
3. Abandoning Reality [7:00]
4. Phantasmagorical Fumes [6:15]
5. Bog Body Boletus [5:13]
6. Psychedelic Realms Of Hell [6:30]

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.