VENEFIXION – A Sigh From Below

Keveseknek csenghet ismerősen a francia tárnákból előmászó Venefixion neve, ugyanis a szigorúan underground berkekben tevékenykedő death metal zenekarnak ez a debütáló nagylemeze. Már az előző kisebb kiadványokon felbukkanó dohos és okkulti szinteket súroló stílusa kiemelkedő erővel bírt a hasonló sírban rothadó obskúrus death metal hordák körében. Ne keress semmi világmegváltót, csak hagyd, hogy rád zárják a kripták ajtaját és a sötét atmoszféra megemésszen.

A poros hangzás mellett gyors és kakofonikus energia bombára számíts, amitől rögtön beindulnak a gonosz zsigeri ösztöneid. Kriptikus üvöltések, velőtrázó riffek és ámokfutó dob/basszus szekció – garantált sírontúli téboly több mint fél órában!

FFO: Repugnant, Venenum, régi Tribulation

Tracklisting for Venefixion's A Sigh From Below

1. Intro
2. Veneficial Upheaval
3. Of Wolves And Ghosts
4. Ways To The Netherworld
5. Clavicula Salomonis
6. Summoned And Defiled
7. Subterranean Deathspell
8. Aghori's Ashes Of The Dead
9. As Light Goes Astray

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.