NUNSLAUGHTER – Red is the Color of Ripping Death

Idei lemezére a Nunslaughter szokásához híven intenzív, de rövid tölteteket tárazott be. Minden dalban érezni, ahogyan a Sátán megfeszíti az izmait és megduzzadnak az infernális erei. Ez a lüktető pumpálás ad erőt az egész lemeznek. A brigád hangzását remélem nem kell bemutatni, de amivel most is lehet számolni az agresszív, vérre éhes és primitív death metal – az LP elejétől a végéig. Bár az amerikai mániákusoktól megszokhattuk a színvonalas tuskóságot, de ezt a korongot most kifejezetten erősnek érzem.

A kegyetlen hangzás mellett kiemelném a brutális riffek hadát, mely mind a 14 dalt végig bomlasztja. Az apácák mészárosai egyébként hírhedtek, hogy rengeteg splittel és kislemezzel ostorozzák a rajongókat, így most 6 év után épp ideje volt egy velős nagylemeznek! 

FFO: Necrophagia, Possessed, Sarcófago

Tracklisting for Nunslaughter's Red is the Color of Ripping Death

1. Murmur
2. Broken and Alone
3. To A Whore
4. Banished
5. Red is the Color of Ripping Death
6. Eat Your Heart
7. Annihilate the Kingdom of God
8. Beware of God
9. Black Cat Hanging
10. Dead in Ten
11. The Devil Will Not Stray
12. The Temptress
13. Casket Lid Creaks
14. Below the Cloven Hoof

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.