Therion – Nocturnal Light – új videó

A nyáron jelent meg a Therion 17. studióalbuma, a Leviathan. A lemezről Nocturnal Light daluk kapott egy misztikus és egyben kísérteties videoklipet, amiről Christofer Johnsson  bandafőnök röviden így beszélt:

Ez egy nagyon epikus dal, rengetek közel-keleti hatás van benne. A dalszöveget Thomas Vikström írta, és Inner sumer istennővel foglalkozik. Ez volt az első egyik szövege Leviathan megírásban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.