Wishdoomdark – Újjá éledt varázs

Revival: Return Of The Dark Magic  címmel jelentette meg új albumát az oroszországi gothic dark doom / death metalos Wishdoomdark. A ’90-es évek doom metal stílusában tevékenykedő csapat lemezéhez az alábbi közleményt adta ki:

A bennünk lévő varázslat nem tűnt el, úgy döntöttünk, hogy új módon szemléljük, és így egy újabb varázslat született újjá. Ez az album pontosan a zenekar útjának közepe. Idén pontosan 15 éve a zenekarnak. 15 évnyi varázslat és 15 évnyi gyász, mely ezekben a dalokban testesül meg. A varázsigék már ismerősek, de most új színekben játszanak.

Lemezük Sorcery című dalára friss videó is készült.

A teljes lemez varázsát itt élhetitek át.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.