Nekromant – Egy örömtrli nóta a halálról

Temple Of Haal címmel december 3-án jelenik meg a svéd heavy metal power trió, a Nekromant negyedik lemeze. A lemezről most a napokban megjelent Behind The Veil Of Eyes daluk hivatalos videóját nézhetitek meg, amit így kommentált a banda:

Ez egy zord, jéghideg, de ugyanakkor mégis szívet melengető dal. A dal szövege a reménytelenséget vázolja fel, de egyben az elfogadást is, ami a közelgő végzetre irányul. Adam fantasztikus vokáltémákat tett le az asztalra. Összességében egy örömteli nótáról van szó, amiben a sötétség és a halál témája elevenedik fel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.