Kicsi a bors, de erős – Új számot dobott az August Burns Red

Ha azt hitted, hogy az August Burns Rednek egy B-oldalas EP, a tízéves Leveler újrakiadása és egy, a Fit for a Kinggel közös split után már biztos nem maradt puskapora erre az évre, hát csúnyán tévedtél. A múlt héten ugyanis a metalcore-banda megint kidobott egy új számot, a Vengeance pedig hiába csak két és fél perces, de így is az egész életművük egyik legkeményebb darabja. A dalszöveg az elmúlt másfél év társadalmi hatásaira reflektál, vagyis arra, hogy a zenekar szerint az elmúlt 18 hónap alatt mindenki sokkal rosszindulatúbbá vált az embertársaival szemben.

Az ABR a jelenlegi tervek szerint 2022 végén érkezik legközelebb Budapestre, rögtön két bulival: november 16. és 17-én a Dürer Kertben fognak fellépni, előttük mindkét nap a Bury Tomorrow, a Miss May I és a Thornhill lesz még látható.

//www.youtube.com/watch?v=-D7k6qp0pto

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.