Domkraft – AC/DC doomban

Az AC/DC legendás nótáját, a Night Prowler-t dogozta át a svéd pszichedelikus doom Domkraft. A dal a Magnetic Eye Records, Best of AC/DC (Redux) feldolgozás – válogatásalbumán szerepel, amelyen 12 másik doom zenekar tiszteleg a legendás ausztrál banda munkássága előtt.

Megpróbáltuk az eredeti dalhoz hűen maradni, miközben a magunk verzióját csináltuk. Igaz a miénk kissé vonatottabb, zavarosabb, pszichedelikusabb, vagyis szerintem remekül belefér a a Domkraft kontextusában. Ha figyelmesen hallgatjátok a kórusokat, felbukkan benne egy ismerős hang. Ő nem más, mint Ez Tomas az At the Gate -től, aki felvétel közben besegítet a stúdióba.” – mondta Martin Wegeland énekes/basszusgitáros.

Az album december 3-án jelenik meg, de ezen a linken már most előrendelhető.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.