Jövő tavasszal a Dürerben ad koncertet a Celeste

Négy év után visszatér Budapestre a francia black metal/sludge/poszt-hardcore kvartett, a Celeste. A visszafogott hangvételű, általában sejtelmes sötétségbe burkolózó, “fejlámpás” csapat ezúttal is a Dürer Kertben fog fellépni, 2021. március 20-án. A zenekar nyáron jelentette be a Nuclear Blasthoz szegődését, illetve a következő album érkezését, amiről már játszani is fognak pár szerzeményt az este folyamán.

Velük tart a szintén nehézsúlyú kiadótárs, a brit Conjurer is, akik utoljára 2019-ben jelentkeztek új anyaggal, és tavaly lett volna az első hazai fellépésük a Car Bomb előtt, ha a pandémia nem szól közbe. Mindenesetre bízzunk benne, hogy jövő márciusban semmi sem fog az útjába állni annak, hogy ez a két lélekszaggató megnyújtsa kicsit a telet Budapesten. Jegyek és infók az eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=t_1b7jpf2xo

//www.youtube.com/watch?v=u_KCxp5CSvg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.