Black Water Rising – You Found The Sun – dalpremier

You Found The Sun címmel mutatta be új single-dalát az amerikai stoner rocker Black Water Rising. A banda jelenleg jövőre érkező negyedik nagylemezén munkálkodik, amiről ez a második dal.

Ismét izgatottan mutatjuk be új zenénket! A You Found The Sun egy ritmusos dal, amihez egy “trippy” dalszöveges videót készítettünk. Élvezzétek az utazást!” – mondta Rob Traynor gitáros-énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.