Omnium Gatherum – Fortitude – új videó

November 5-én Origin címmel érkezik a melodikus death metalt játszó finn Omnium Gatherum új albuma, aminek harmadik előzeteseként Fortitude videóját nézhetitek meg.

Nem csupán a vírus, de emellett furcsa személyi változások is igen bonyolulttá tették az elmúlt évünket. De a finn állhatatosságnak köszönhetően kihívásként tekintettünk a nehéz időkre és a válságra, így aztán sikerült is átlendülnünk rajtuk, és megerősödni általuk. Erősebbek vagyunk, mint valaha!” – mondta Markus Vanhala gitáros/énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.