Nemecic – Dodecahedron Avenue – klippremier

Fémforgács

Október 30-án új lemezével tér vissza a finn melo-metalos Nemecic. A banda második lemeze a The Last Magic in Practice címet viseli és az Inverse Records gondozásában fog megjelenni. Elsőként Dodecahedron Avenue daluk hivatalos videóját nézhetitek meg, amit így kommentáltak:

A Dodecahedron Avenue az egyik leghevesebb dal az albumról, zúzós kórusa és gyors tempója miatt választottuk videós dalnak. A dal minden bizonnyal sokáig megmarad élő set-listünk élén marad… Egyszerűen arról szól, hogy mindenki megtalálja a saját útját, befolyásolja is bármi azt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.