A Betraying the Martyrs friss klipben mutatja be új énekesét

Idén tavasszal érkezett a hír arról, hogy Aaron Matts több mint tíz év után elhagyta a Betraying the Martyrs frontemberi pozícióját, hogy a Ten56 nevű projektjére fókuszálhasson. Azóta homály fedte a francia metalcore-csapat új énekesének kilétét, mindössze egy rövid videót láthattunk arról, ahogy valaki átveszi Aarontől a mikrofont. A csapat most viszont megtörte a csendet.

Az új tag Rui Martins lett, a zenekar pedig így kommentálta az eseményeket:

Tudjuk jól, hogy a frontembercsere néha kissé bonyolult tud lenni – még akkor is, ha az olyan zenekarok, mint a Northlane, a Chelsea Grin vagy a Lorna Shore pont ennek az ellentétét bizonyítják. De nagyon bízunk benne, hogy Rui tökéletesen fog illeszkedni a szerepbe, és reméljük, az emberek tárt karokkal fogadják majd és megadják neki azt a tiszteletet, amit megérdemel. Rui képességei minden bizonnyal új szintre emelik majd a dolgokat, hiszen remek megközelítéssel áll a dalszerzésünk mind súlyos, mind dallamos oldalához.

Az énekest “tesztelvén” a csapat kis adott egy vadonatúj számot Black Hole címmel, ami egy klipet is kapott, ebben már meg is csodálhatjuk tetőtől talpig a fiatalembert. A videóban nincs semmi extra, rengeteg lassítás, ugrálás, kádba fojtás, hegytetőről fekete lyukba éneklés, szintinyalás stb. Mint egy átlag metalcore-videó. Viszont azt tényleg alá kell írni, hogy a srác jól bánik a hangjával: tiszta, scream, R&B-s dallamok és még a majdhogynem rappelésbe hajló szövegelés is játszi könnyedséggel megy neki. Kíváncsiak leszünk a továbbiakra, talán az új énekes tud majd adni valami pluszt az utóbbi időben kissé megfáradt zenekarnak.

//www.youtube.com/watch?v=fV85Fz–rQw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.