Monolord – Dalpremier – I’ll Be Damned

Október 29-án érkezik a svéd stoner / doom metalos Monolord ötödik nagylemeze Your Time To Shine címmel, ez lesz a 2019-es No Comfort lemez folytatása. A hű történethez azonban hozzátartozik, a Monolord legutóbbi kiadványa egy 2 tételes EP volt, az I’m Staying Home, amely idén januárban jött ki. Az új lemezre öt dal kerül fel 59 percben. A svéd trió még sötétebb, még elborultabb, riffcentrikus jammeléseket ígér az albumra.

A The Weary című első felvezető szám már ismert. „A dalban azt meséljük el a jövő nemzedékeinek, hogy sajnáljuk, de mindent elbasztunk” – mondta róla Thomas Jäger gitáros. Most az I’ll Be Damned is meghallgatható.

Monolord – Your Time To Shine
(Október 29 – Relapse Records)

01. The Weary (04:58)
02. To Each Their Own (07:28)
03. I’ll Be Damned (06:53)
04. Your Time To Shine (10:25)
05. The Siren Of Yersinia (09:11)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.