Alcatrazz – Pénteken jön az új lemezük

Pénteken (október 15.) érkezik az amerikai heavy metal legenda, az Alcatrazz ötödik stúdióalbuma, ami egyszerűen a címet viseli. A 12 dalos lemezüket már új énekesük Doogie White (Ritchie Blackmore’s Rainbow, Yngwie Malmsteen’s Rising Force, Praying Mantis, Tank…stb) énekelte fel. Az alábbiakban a lemezről újabban kiadott Guardian Angel, valamint Grace Of God dalaik videóit nézhetitek meg.

A Guardian Angel érdekessége, hogy a dalban Joe Stump gitáros Nigel Glockler dobos (Saxon) vendégeskedik.

A Guardian Angel az új album frenetikus nyitó-dala. Egy rendkívül gyors és intenzív nótáról van szó. Vendégként Nigel Glockler dobol benne, aki pokolian jó performanszot nyújt. Dalszövegileg egy kiöregedett színpadi táncosnőről van benne szó, aki a világban jelenleg uralkodó körülmények okán elvesztette munkáját.” – mondta Doogie White énekes.

Grace Of God dalukkal kapcsolatban pedig így beszélt:

Egyszerűen imádom a Grace Of God dalt. Egy ütős nótáról van szó, amiben érzelmes és erőteljes vokálok vegyülnek dinamikus hajtóerővel… és színtiszta mágiával!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.