Urferd – Barangolás misztikus erdőkben

Fémforgács

Urferd néven egy új ambient / nordic-folk projektet alapított a Twilight Force és az Ages zenekarokból ismert Daniel Beckman. A projekt első albuma Resan címmel 2022. április 15-én fog megjelenni a Black Lodge Records kiadásában.

A Resan új perspektívákból közelíti meg a műfajt, ledönt a sötét hangvételű népzene általános határait. Ez szószerinti és figuratív értelemben véve is egy zenei odüsszeia, mely révén a hallgató bejárhat minden sötét és fagyos északi erdőt, ahol minden lépését komoly veszélyek övezik, de a tájak szépsége és csendje mégis végtelen nyugalmat áraszt.“- mondta Daniel Beckman.

A nyolc tételes albumhoz máris itt van egy rövidke előzetes.

Urferd – Resan

(Black Lodge Records)

1. Gryning
2. Avfärd
3. Strövtåg
4. Hymn
5. Envig
6. Vaka
7. Hemfärd
8. Dvala

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.