Dawn Of Solace – Lemezelőzetesek

November 12-én új lemezével tér vissza Tuomas Saukkonen (Wolfheart, Before The Dawn) doom projektje a Dawn Of Solace. Új albuma Flames Of Perdition címmel fog megjelenni, amiről Saukkonen így beszélt:

Az elmúlt év mély sebeket vájt a lelkünkbe, amikor leállt minden turné-tevékenység és az egész zeneipar működése. Finn emberként csak két lehetőséged van: vagy megpróbálod kiásni magad a sötétségből, vagy még jobban elmélyülsz benne. Az egy helyben állás nem opció! Én sem tettem ezt, hanem inkább megírtam egy új Dawn Of Solace albumot, amit ez az üresség és veszteség ihletett.

Az album egy melankóliával és bánattal teli, de mégis emlékezetes zenei kalandot fog nyújtani, amit ezúttal is Mikko Heikkilä (ex-Sinamore, ex-Red Moon Architect, Metallijate, Kaunis Kuolematon) énekes énekel fel. Az alábbiakban Skyline (melyben a Kaunis Kuolematon frontembere, Mikko Heikkilä vendégeskedik) és White Noise daluk videóit nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.