Alvin és a Mókusok: megvan Csoma Viki utódja

Mint sokan tudjuk, Csoma Viki július végén jelentette be, hogy kilép az Alvin és a Mókusok zenekarból 23 év után. Még a nyarat végigzenélték együtt, viszont szeptember elején volt az utolsó koncertjük együtt. Azóta csak találgatások voltak, hogy vajon ki lehet Viki utódja – ám ezt tegnap megtudtuk. Az alábbi posztot tették közzé a Facebookon:

Kedves Barátaink!
Fogadjátok nagy szeretettel a zenekar új basszus-gitárosát Szimán Balázst!
Balázs több, mint 25 éve játszik a hangszeren és úgy ítéltük meg, hogy tökéletesen közénk illik és méltó utódja lesz Csoma Vikinek. A próbák jó hangulatban zajlanak, nagyon várjuk, hogy élőben is bemutassuk Nektek! Találkozunk az őszi koncerteken!
Rengeteg koncert lesz a közeljövőben az új felállással. Itt találhatjátok a helyszíneke, időpontokat és a jegyeket:
Nagyon sok sikert kívánunk Balázsnak, nagy szeretettel fogadjuk! Reméljük, minél több helyen találkozunk majd.
További hírekért kövessetek minket itt is:
FacebookHaverock Közösség
Instagram@haverockkozosseg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.