Két alabamait kidobtak egy P.O.D.-koncertről, mire ők autóval belerongyoltak a klubba

Fuck yeah ‘murica, avagy ilyen is csak Amerikában történik: két embert kidobtak egy koncertről, mire ők autóval belehajtottak a klub bejáratába.

Az eset alabamai Birminghamben, a Zydeco nevű klubnál történt, ahol szeptember 21-én a P.O.D. koncertezett. A két elkövető az előzenekar, a From Ashes to New műsora alatt balhézott össze a biztonsági szolgálattal, majd távoztak. Fél 11 körül aztán visszatértek, azzal a szándékkal, hogy kocsival elüssék az ellenük intézkedő biztonságit. Ennek lett az a vége, hogy konkrétan belecsapódtak a klub bejáratába, majd gyalog próbáltak elmenekülni, de a rendőrség elfogta őket. A rendőrségi közlemény szerint egy személy (valószínűleg a biztonsági) könnyebb sérülésekkel kórházba került.

Az esetről a From Ashes to New énekese, Matt Brandyberry számolt be egy videóban:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.