Znous – Társadalom – politikai hangulatjelentés Tunéziából

Fémforgács

A Znous زنوس egy hardcore, punk, modern folk metal zenekar Tunéziából. A zenekar társadalmi és politikai témákkal foglalkozik. Témáikat leginkább a Tunéziában 2011-bel lezajlott jázminos forradalom táplálja, melyekben felemelik szavukat a kizsákmányolás, a rasszizmus valamint a jelen társadalom kábítószer és fiatalság multi-depressziója ellen, ahogyan azt az El-Mansiette daluk videója is mutatja.

A trióként dolgozó zenekarnak Znousland 3 című agyaga egyébként ez a harmadik albuma, amelynek koncepciója összesen hét részből áll.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.