Bemutatkozik a Slipknot-tagok gyerekeinek bandája, a Vended

Nuskull Magazin

Még 2018-ban röppentek fel az első hírek arról, hogy a Slipknotból több tag gyereke is igencsak a saját apjára ütött. Corey Taylor fia, Griffin Taylor (ének), illetve M. Shawn “Clown” Crahan gyereke, Simon (dob) azóta úgy néz ki, eléggé nekilátott a bandázásnak, és Vended nevű zenekaruk a héten ki is adta az első számát Asylum címmel. A zenekarban még Cole Espeland, Connor Grodzicki és Jeramiah Pugh játszik, ráadásul nem is akárhogy: a srácok igen meggyőzöen hozzák a Slipknot hangulatát, olyannyira, hogy egész egyszerűen a kis Taylor hangját szinte meg sem lehet különböztetni az apjáétól.

Kis magyar vonatkozás, hogy a single borítóját a Harmedból simert Tóth Gábor készítette, aki így mesélt a közreműködésről:

Igazából tök egyszerű az egész, amikor a Dealerben basszusgitároztam, akkor Simon megtalált és írt, hogy imádja a zenekart. Elkezdtünk beszélgetni, meg haverkodni, és igazából ez csak így valahogy elindult.

A friss dal alatt van egy élő felvétel is a srácokról, akik nem meglepő módon a Slipknot idei Knotfest bulijain is fel fognak lépni Iowában és Los Angelesben.

//www.youtube.com/watch?v=pCvSeLBieG8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.