The Lurking Fear – Egy intenzívebb albummal jönnek

Tomas Lindberg (At the Gates, Disfear, stb.) által vezetett svéd death metalos The Lurking Fear november 19-én tér vissza Death, Madness, Horror, Decay címet viselő második lemezével.

Második albumunkkal egy direktebb, koherensebb hallgatási élményt akartunk produkálni. Az első lemez egy ösztönből jött robbanás volt, amit össze kellett rakni. Imádjuk, hogy dinamikus, de most valami nagyobb intenzitásút akartunk létrehozni.  Az album továbbra is dinamikus, hiszen van benne intenzív, gyorsabb „ripper” és néhány nehezebb pillanat is, de az összhangzás meggyőzőbb a fülemnek. Mindenki részt vett a dalok megírásában.

A koncepció természetesen továbbra is Lovecrafti hatása, amit néhány aktuális horror íróval és filozófussal manipuláltam. Gondolom, nem véletlen, de úgy érzem ez az album dalszövegei olyanok, mint az új At The Gates album csúnya mostohagyermekei lennének.” – mondta Tomas Lindberg  új lemezük kapcsán.

A lemezre 12 vadonatúj nóte kerül fel, melyek közül elsőként a Cosmic Macabre hivatalos videóját nézhetitek meg.

The Lurking Fear – Death, Madness, Horror, Decay

(Century Media)

1. Abyssal Slime
2. Death Reborn
3. Cosmic Macabre
4. Funeral Abyss
5. Death, Madness, Horror, Decay
6. Architects Of Madness
7. In A Thousand Horrors Crowned
8. Kaleidoscopic Mutations
9. Ageless Evil
10. One In Flesh
11. Restless Death
12. Leech Of The Aeons

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.