Anima Hereticae – Ov Behest – klippremier

Október elején érkezik a dallamos blackened death vonalán mozgó finn Anima Hereticae bemutatkozó kislemeze. A zenekart Ville Rutanen, Taneli Jämsä és Teppo Ristola alapította, akiket olyan zenekarokból ismerhetünk, mint a Red Moon Architect, az Aeonian Sorrow,a Lost In Grey és a Frosttide.

Elmondásuk szerint zenéjük “az északi természet szépségét és könyörtelenségét, valamint misztikus és okkultista természetét tárja fel, melyet az északi melankólia és modern blackened death metal hangzásból merítettek“. Október 1-én megjelenő három dalos Ov Behest című EP-jükről az alábbiakban címadó daluk hivatalos videóját nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.