Porta Magna – “Cult Of The Flesh” videopremier

Az Angolából származó Black / Death metal alakulat a Porta Magna elénk tárja a legújabb szörnyetegét a “Cult of the Flesh“-t.

A bandát Frink Sanda, Manel Kav, Edson Ferraz, Ariel Ricardo és Claudio Henriques alapították a járvány idején Angolában.

A korlátozó intézkedések megszüntetése és a stúdiók újbóli megnyitása után a zenekar Luandában az Estudio 2-ban rögzített két számot, köztük a közelmúltban megjelent “Swallowed By The Ocean” dalt is.

Download / Stream Cult Of The Flesh
https://orcd.co/cultoftheflesh
https://mongrelrecords1.bandcamp.com/track/cult-of-the-flesh

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.