Aborted – Itt van a belga halálgépezet új lemeze

ManiaCult címmel szeptember 10-én jelent meg a belga death metal halálgépezet az Aborted új albuma, ami mellé Dementophobia dalukra egy friss videó is készült.

2022. március 11-én a Barba Negrában a Benighted, az The Acacia Strain és a Fleddie Melculy  társaságában élőben is bemutatja új nagylemezét.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.