BRIQUEVILLE – Akte XII – új videó

Akte XII címmel mutatta be új videóját a belga származású nehéz pszichedelikus, heavy, post-rockot játszó belga BRIQUEVILLE projekt. A titokzatos formáció tavaly októberben Quelle címmel jelentette meg harmadik albumát, amiről a videó dala is való.

Lemezük megjelenésekor így beszéltek:

Ez a lemez olyan, mint egy éveken át tartó filmzene. Kísérteties és durva, ugyanakkor megnyugtató és magával ragadó, még akkor is, ha sok rejtélyt, zavaró hatást is hordoz. Olyan, mint a jelen világunk. Ez is napról napra változik és intenzitása, káosza elszigetelt mentális körünkbe egyfajta karantént von körénk.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.