Félig lázálom, félig rituálé – Új számot adott ki az Animals As Leaders

Nuskull Magazin

Lassan öt éve, hogy az Animals As Leaders utolsó lemeze, a The Madness of Many megjelent, most viszont a banda megtörte a csendet és előállt egy új single dallal. A Monomyth című darabhoz rögtön egy videó is készült, amiben kopasz alakok táncolják végig a szokás szerint komplex, matekos számot. Az eredmény pedig nagyjából olyan, mintha a Meshuggah Obzen borítóját befekcskendeznénk egy Michael Jackson-klipbe.

A zenekar ezzel együtt azt is bejelentette, hogy újra leszerződött a Sumerian kiadóhoz, tehát náluk fog megjelenni a készülő ötödik albumuk is. A lemez felvételeit egyébként nemrég fejezték be, de további infókkal egyelőre nem szolgáltak az anyagról.

//www.youtube.com/watch?v=1Gi5KtoWY8U

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.