Nekromant – A skandináv mogorvaság

December első napjaiban jelenik meg a svéd heavy/doom metalos Nekromant negyedik lemeze Temple Of Hall címmel. A lemez első felvezető dalaként a The Woods ismerhető meg, amiről az alábbiakat nyilatkozta a banda:

Ez a dal klasszikus heavy metal, ami nem kér bocsánatot. Nem elégít ki bennünket ez a modern életstílus, amely elszakad a tényleg fontos dolgoktól. A The Woods ennek megfelelően a skandináv mogorvaság agresszív kifejezése.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.