Októberben jön a Whitechapel új albuma, itt az első dal

Nuskull Magazin

Új dalt mutatott be a Whitechapel, ami mellé azt is bejelentették, hogy még idén megjelenik a zenekar nyolcadik nagylemeze. Az október 29-én érkező Kin album a 2019-es The Valley egyenes folytatása lesz, mind zeneileg, mind a szövegek által elmesélt történetben. A Metal Blade promóanyaga egészen odáig megy, hogy a Kin legalább annyira egy rocklemez, amennyire metal, bár Alex Wade gitáros igyekszik tisztázni, hogy nagyon is metallemez, csak éppen sok éneklős résszel. Ezt egyelőre igazolja az első single, a Lost Boy, amiben az első két perc gyors darája egy toolosan lebegős-éneklős témába torkollik.

A lemezfelvétel helyszínéül Zach Householder gitáros otthoni stúdiója szolgált, a producer pedig ezúttal is Mark Lewis volt, akinek ez már zsinórban az ötödik Whitechapel-lemeze. A keverést David Castillo, a maszterelést pedig Ten Jensen intézte. A lemez dobsávjait Alex Rüdinger ütötte fel, aki az előző album turnéján – többek között a Dürer Kertben is – még beugró dobosként játszott, mostanra viszont teljes jogú bandataggá lépett elő.

A számlista, a borító és az új szám alább:

1. I Will Find You
2. Lost Boy
3. A Bloodsoaked Symphony
4. Anticure
5. The Ones That Made Us
6. History Is Silent
7. To the Wolves
8. Orphan
9. Without You
10. Without Us
11. Kin

//www.youtube.com/watch?v=5ISbiztwUCI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.