Nyaralós Trilógia – Beatles Múzeum

Újabb ajánlót hoztam a nyaralásból, és szintén Egerből. Most a Beatles múzeumban látogathattok el velünk, ami apró betekintést ad majd nektek. Természetesen ez nem elég, látni is kell. Így arra biztatlak, ha Egerben jársz, térj be a Beatles múzeumba!

A múzeum 2015. májusában nyitott, és azóta is töretlen erővel várja kedves látogatóit. Hatalmas élményt nyújt mindenki számára, hiszen van egy rövidfilm vetítés, hihetetlen nagy mennyiségű Beatles ereklye, de aki kedvet kap akár gitározhat is. A múzeumot egyébként két barát hozta létre Peterdi Gábor és Molnár Gábor, akik évtizedek óta gyűjtik a Beatles relikviákat. Nyilván sok képet nem osztunk meg veletek, hisz a Múzeum lényege hogy ott helyben nézd meg a gyűjteményt, de pár kedv csináló képet azért mutatunk!

A kipróbálható gitár!

 

 

Hajrá Beatles múzeum! Nekünk nagyon bejött!

 

 

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.