Benighted – A Personified Evil – új dal

Fleshgod Apocalypse frontemberével, Francesco Paolival készítette el új dalát a death/grind vonalas Benighted. Közös daluk az A Personified Evil videója az alábbiakban nézhető meg.

A banda 2022. március 11-én az Aborted, a The Acacia Strain, a Hideous Divinity és a Fleddie Melculy társaságában a Barba Negrában látható majd élőben.
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.