Új dalt adott ki a Benighted a Fleshgod Apocalypse énekesével

Új dallal tért vissza a francia brutal death nagyágyú Benighted, kicsivel több, mint egy évvel azután, hogy tavaly megjelent tizedik albumuk, az Obscene Repressed, aminek artworkjét a mi saját Borbás Robink (Grindesign) készítette. A csapat új dala az A Personified Evil címet viseli és nem akárki vendégeskedik benne, mint a Fleshgod Apocalypse frontembere, Francesco Paoli. A Benighted énekese, Julien Truchan így vezette fel a dalt:

A BENIGHTED ÚJ NYÁRI SLÁGERE! Itt is van az A Personified Evil, a legújabb szinglink, amiben nem más közreműködik, mint csodálatos testvérünk, Francesco Paoli a Fleshgod Apocalypse-ból. Ezt a 2:53 színtiszta erőszakot Guilherme barátunk öntötte dalszöveges videó formájába, és remek munkát végzett vele. Mondjátok el, mit gondoltok erről az őrületről és terjesszétek mindenfelé, ne csak a strandon! Köszönjük a támogatást, táncra fel!

A csapat jövő tavasszal Magyarországot is meglátogatja olyan zenekarok társaságában, mint az Aborted, a The Acacia Strain és a Fleddy Melculy. A koncert március 11-én lesz a Dürer Kertben.

//www.youtube.com/watch?v=N2JGKyKoork

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.