Hexenklad – Heathenheart – új videó

Fémforgács

A SIG:AR:TYR, Eclipse Eternal, Pagan Ritual egyes tagjait tömörítő kanadai pagan folk metalos Hexenklad a nyári napforduló napján mutatta be Heathenheart című videóját, mely július 23-én megjelenő azonos című lemezük első videója.

A Heathenheart egy igazi folk metal himnusz. Amint elkészült, tudtuk, hogy ez lesz az első lemezeelőzetesünk. Ez egy dal az egyedüllétről, és az összekapcsolódva. Az összes magányos farkas egy nagyobb horda egységes része. Egymást védve és felemelve. A dal üzenete is ez: Felemelő, erőteljes, emlékezetes, himnikus.

Hexenklad – Heathenheart

(CDN Records)

1. Heathenheart
2. Cold Beauty of Winter
3. Huginn and Muninn
4. Dark Moon in Capricorn
5. Rootbound
6. The Raven Returns to the Knoll
7. A Thousand Paths to Wisdom
8. Olde Gods Awaken
9. Beware the Outstretched Hand
10. A Forest of Dead Trees
11. Upon the Wings of Valkyries
12. A Moment of Silence
13. We Raise a Horn

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.