Egy sima, egy fordított, mégis hiába szomorú, de igaz – Két dalt mutatott a Fekete Lemezhez köthető új kiadványairól a Metallica

A Metallica nem aprózza el a saját magáról elnevezett, de amúgy Fekete Lemezként a köztudatba égett lemezének újrakiadását. Az eddigi albumaikhoz hasonló díszdobozos szettbe egy napnyi (!) extra hang- és képanyagot töltöttek, aztán még ott a könyv, meg sok egyéb érdekesség is. A kevésbé tehetősek kedvéért egy sima, három CD-s verziót is kapó anyag mellett egy különleges, négy CD-s feldolgozáslemez is készül, melyen különböző előadók variálják át a neves album nótáit, ez a The Metallica Blacklist címet kapja majd. Friss előzetesként a Sad But True harminchatodik nekifutása és szintén ennek a dalnak a St. Vincent-féle feldolgozása került most ki.

[...] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) RockStation nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.