Bemutatkozik a Midnight in November – interjú (2021)

Midnight in November b.-j. Polyákovics István - basszusgitár, Kulutácz Endre - ének, Székely Péter - gitár, Futó Péter - gitár

Ennyit rólam, épp krokodilkönnyeket eregetek a konceptlemezeket siratva, aztán hirtelen már a második bandába botlok, akik még ápolják eme nemes hagyományt. A Midnight in November Run [Acedia] című dalához készült klip június 25-én debütált, ez a harmadik "fecske" a remélhetőleg hamarosan érkező, tematikus, bemutatkozó lemezről. De türelem, mielőtt megtekinted, ismerkedj meg kicsit jobban a srácokkal, érdemes!

Szeretettel köszöntelek Titeket a Mögött Blogon, a napokban debütált, harmadik dalotok a készülő konceptlemezről. Ha jól informálódtam, a banda ötlete Endrétől és Futó Petitől származik, és volt idő, amikor még nem volt biztos, hogy ebből zenekar lesz, mi volt az a pont, amikor úgy döntöttetek, hogy mégis?

Endre: Hali! Köszönjük a lehetőséget! Fú, hát igazából régóta táncolgattunk mi már egymás körül. Valamikor még 2013 környékén találkoztunk egy korábbi zenekarom koncertjén, és őszintén szólva, akkoriban nem gondoltuk, hogy valaha együtt fogunk ugyanazon a színpadon állni. Nekem is voltak bandáim és szólóprojektjeim, Petinek is ott volt, és van az Idol of a Broken Mind, és az egyszemélyes projekt, szóval csinálgattuk a saját dolgainkat, és bár titokban ott volt a vágy, hogy együtt zenéljünk, nem volt időnk és energiánk egy sokadik zenekart vagy projektet a nulláról felépíteni. Aztán néhány átsörözött este, és sok közös agyalás és ábrándozás után, egyszer csak munkából hazafelé ráírtam Petire, hogy „báz meg, csináljunk egy zenekart”. Aztán elkezdtünk további tagokat keresni, elsősorban a baráti társaságunkból. Így került képbe például Pityu is. Nagyon igyekeztünk csak olyan embereket felkeresni, akiket már ismertünk, és esetleg volt már közös, zenés tapasztalatunk is együtt. 

[...] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) MÖGÖTT nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.