Fractal Universe – Hallgasd meg új lemezüket

The Impassable Horizon címmel június 25-én jelent meg a technikás progresszív death metal vonalán mozgó francia Fractal Universe harmadik nagylemeze, amiről  gitáros/énekesük Vince Wilquin  korábban így beszélt:

Az előbbiekhez képest természetes egyfajta fejlődésen ment át a hangzásunk, de megőriztük a ránk jellemző stílusjegyeket, miközben új lehetőségetek, horizontokat és ötleteket is beleépítettünk a zenénkbe.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.