Unhinged – The Callous Breed – dalpremier

A brutális death / deathcore vonalú Unhinged zenekart Kevin Doughty gitáros (ex-Cultural Warfare), Pete Aguilar basszusgitáros (ex-Cultural Warfare, Taunted, Desecrater) és Shawn Bozarth énekes-gitáros (ex-Defiance, In-Defildae, Cultural Warfare) alkotja. A banda jelenleg debütáló mini-albumán dolgozik, amiről elsőként The Callous Breed című számukat hallgathatjátok meg.

“A The Callous Breed című számunk egy poszt-apokaliptikus jövőt vázol fel, ahol az ellenállás találkozik a háborús gépezettel, ennek pedig féktelen vérontás lesz az eredménye. Tulajdonképpen az Unhinged nevet is a hasonló témájú Russell Crowe-film nyomán kapta a banda.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.