Under the Surface: új dalt adott ki a Sonya

Úgy néz ki, hogy a Sonya zenekar mostanában nem lemezekben, hanem szinglikben gondolkodik, legalábbis erre enged következtetni, hogy a posztrock-banda ismét egy önmagában álló dalt adott ki. Az Under the Surface című szám tovább viszi a csapatra jellemző elszállós, és egyben feszes, lágy, de mégis határozott hangulatot. A zenekar énekes/dalszerzője, Korbucz Sonya így nyilatkozott a dal mondanivalójáról, illetve a kultura.hu oldalán:

Kissé fura lelkiállapotban írtam, a szöveg nagyjából a biztonságos „felszínesség” vagy felszínen maradás (sekély vízben) és a „mélység” okozta bizonytalanság, lehúzó erő és a nem végleges elválás témája körül forog.

Ami pedig a zenekar következő terveit illeti:

[…] Hamarosan együtt fogunk dolgozni egy angol producerrel, Matt Terryvel. Nagyjából öt éve tervezzük ezt, és most részben a Hangfoglaló programnak köszönhetően végre meg is tehetjük. Egy gyönyörű, 16. századi gótikus épületben dolgozunk majd, szerintem megörökítjük minden pillanatát.

//www.youtube.com/watch?v=huFOvUIi9y8

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.