Blood Of Christ – Korai demóikból válogatást adnak ki

Fémforgács

A kanadai death metalos Blood Of Christ zenekar korai demóiból ad ki egy válogatást. Chapter III – The Lonely Flowers of Autumn című lemezükre az 1994-es Frozen Dreams és az 1995-ös The Lonely Flowers of Autumn demóik kerülnek fel, a CD bónuszként pedig az 1996-os La Sirene Ciçatriçe kislemezzel lesz kiegészítve.

Ez a két demó-lemez fémjelezte kalandozásaink természetes kezdetét; azt az időszakot, amikor még alapvetően death/grind metal zenét játszottunk, némi black metal és doom elemmel keverve. Ezek meglehetősen epikus dalok; tele vannak változatos témákkal és tempó-váltásokkal – néhol egy szempillantás alatt váltunk durva death metal  riffekről elvont black metal riffekre, és a vokálok is jóval sokszínűbbek, mint egy átlagos death metal banda esetében. Már az 1995-ös megalakuláskor Epic Dark Metal jelzővel illettük zenénket. Ez a stílus pedig elsősorban a The Lonely Flowers of Autumn demón teljesedik ki és azóta is rajtunk maradt.” – írják közleményükben.

A válogatásról elsőként In The Distance daluk szöveges videóját láthatjátok.

Blood Of Christ – Chapter III – The Lonely Flowers of Autumn

(CDN Records)

1. Autumns Twilight
2. In The Distance
3. Moonshroud
4. As The Roses Wither
5. The Raven’s Song
6. Winter Tree…A Forest Of Tragedy
7. Frozen Dreams
8. Christ Crucified
9. Dawn
10. Bleed For Me

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.