Vouna – Grey Sky – új lemezelőzetes dal

Július 16-án második lemezével jelentkezik a Yianna Bekris multi-instrumentálista zeneszerző által működtetett nehéz atmoszférájú doom projekt a Vouna. Lemeze az Atropos címet viseli és a Profound Lore Records gondozásában lát majd napvilágot. Újabb előzeteseként Grey Sky című dalát hallgathatjátok meg. A dal Bekris saját félelmei és szorongásai testesíti meg, amiről ő maga így beszélt:

A haláltól gyerekkorom óta szorongok, de sajnos ez egy elkerülhetetlen dolog. Ennek ellenére sok mindent ki lehet vele fejezni, még a szerelmet is…  de ez nem egy szerelmes szám. Egy mély érzékű klasszikus temetkezési vonulat, amit a fájdalmas nőiének tesz csodaszéppé.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.