Blink 182 – Mark Hoppus a rákkal harcol

Drámai bejelentést tett Mark Hoppus, a Blink-182 énekes-basszusgitárosa a Twitteren. A 49 éves zenész ugyanis megosztotta követőivel, hogy rákos betegséggel küzd, amely miatt három hónapja kemoterápiás kezelésen vesz részt. Azt, hogy a kór melyik szervét támadta meg, illetve hogy milyen állapotban van, nem hozta nyilvánosságra, de az Instagram-sztorijába feltöltött egy képet, amely az orvosnál készült. A fotó később más oldalakon is megjelent.

„Szívás az egész és rettegek, ugyanakkor áldottnak érzem magam az orvosaim, a családom, és barátaim miatt, akik ezt az egészet végig csinálják velem. Még hónapokig tartó kezelés van hátra, de igyekszem pozitív maradni és reménykedni a legjobban. Alig várom, hogy meggyógyuljak, és újra láthassalak titeket egy koncerten a közeljövőben. Szeretlek benneteket.”

A Blink-182 zenekart Mark Hoppus, Tom DeLonge és Scott Raynor alapította 1992-ben. A banda dobosát 1998-ban Travis Barker váltotta, 2015-ben pedig Tom DeLong is kivált a zenekarból, az ő helyét Matt Skiba vette át.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.