Stardust – Csillagporos úton, itthon

A nyári nyitás lehetőségével élve a Stardust (is) a hazai a rajongóknak kedvez. A fellépések dátumai folyamatosan jelennek meg, az első néhány állomás helyszíne a banda FB-oldalán már megtalálható.

A Frontiers-istálló hazai csapata fellép a soron következő jelentősebb hazai nyári-őszi rendezvényeken. Hangulatos bemelegítőnek hallatszik a csapat nemrég közzétett raktárkoncertjének felvétele. Akinek ez kevés – a rock-metal rajongó közönség persze már csak ilyen – az készülhet a színpadok elé!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.