Megjelent a Beneath The Void első nagylemeze “…Into The Oblivion” címmel

BENEATH THE VOID – A KILL WITH HATE új néven és megújult erővel mutatja meg, hogy a death metal gondolatokkal és friss zenei megoldásokkal ötvözve bármikor túlmutathat a műfaj szokásos közhelyein.

Az …Into Oblivion című lemez június 11-én jelent meg limitált példányszámban digipack CD formájában, a tokban egy kihajtogatható poszter is megbújik. A progresszív elemektől sem mentes technikás death metal vonalon mozgó konceptalbum egy szürreális, futurisztikus dimenzióba repíti el a hallgatókat. A kiadvány képi világát Havancsák Gyula grafikus álmodta meg és készítette el.

A lemez By The Seventh című dalához készített videóklip néhány napja debütált a Youtube-on

Az albumot és borító alapján készült rövid és hosszú ujjú pólót kizárólag a Metal.hu shop-jából lehet megrendelni az alábbi linken

Nyáron több fesztiválon is találkozhatok az …Into Oblivion új dalaival:

2021. július 10. – Metal Factory fesztivál, Dunaújváros (event itt)
2021. augusztus 4-8. – Lowland fesztivál, Hódmezővásárhely
2021. augusztus 19-22 – Fekete Zaj Fesztivál Mátra – Sástó (event itt)

Beneath The Void – …Into Oblivion
(Június 11 – Metal.hu)

01. Elegy
02. Rebellion
03. Refugee
04. Chant of Superior Death
05. Terraform
06. By The Seventh
07. Downwards
08. The Question
09. Stargazer
10. Absolution
11. Oblivion

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.