Empress – Búcsú egy baráttól

Libations címmel jelentette meg új dalát, illetve videóját a kanadai progresszív sludge/post-metalos Empress csapata. Dalukat tavaly októberben elhunyt basszusgitárosuk, Brenden Gunn emlékének szentelik.

A Libations az utolsó felvétel, amelyen Brenden Gunn barátunk szerepel. A dal kompozíciói az emberi érzelem spektrumát tűnik. Veszteség, melankólia, düh, az emlékezés megindító melege.”

A duóvá zsugorodott csapat: Peter Sacco – gitáros/énekes és Chris Doyle – dobos jelenleg új lemezükön dolgoznak, ami majd az A Pale Wanderer címet viseli.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.