Unto Others – When Will Gods Work Be Done – új videó

A ’80-as évek dark / goth hangulatát tovább éltető portlandi Unto Others  zenekar a napokban mutatta be új videóját When Will Gods Work Be Done címmel.

A csapat korábban Idle Hands néven működött és 2018-ban Mana címmel adta ki debütáló albumát. Tavaly azonban kényszerűségből Unto Others-re változtatták a nevüket. Aki pedig élőben is kíváncsi rájuk az október 19-én, a Barba Negrában a Behemoth, az Arch Enemy és a Carcass társaságában láthatja őket.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.