Carcass – Kelly’s Meat Emporium – lemezelőzetes videó

Szeptember közepén Torn Arteries címmel érkezik a Carcass új albuma. A lemez a tervek szerint augusztusban jött volna ki, de a jelenhelyzet miatt szeptember 17-ére csúszik a kiadása. Kedvcsinálóként máris itt van róla Kelly’s Meat Emporium videójuk.

Bill Steer gitáros egy korábbi interjújában elmondta, hogy a lemez címe, a Torn Arteries az alapító doboshoz, Ken Owen-hez (aki 1999-ben agyvérzést kapott, ezért már nem játszik velük, de örök tagja a zenekarnak, a visszatérő lemezen is vokálozott) kötődik.

Kennek volt egy kitalált zenekara, a Torn Arteries, melynek demóit mindig egymaga vett fel a hálószobájában. Gitározott, valami dobozokat csapkodott és egy mikrofonba üvöltözött. Az egész annyira torz volt, hogy szuper-súlyosan szólt, noha valójában egy olyan fickót hallgattál, aki spanyol gitáron játszott és pár dobozt ütögetett. Azt hiszem, Jeff (Jeff Walker frontember) értékelte ezt a múlthoz fűződő kapcsolatot és persze azt is, hogy ez azért klasszikus Ken Owen. Szóval, ezt a címet Jeff választotta… Aztán így is maradt.”

Carcass  Torn Arteries
(Nuclear Blast)

1. Torn Arteries
2. Dance Of Ixtab (Psychopomp & Circumstance March No. 1)
3. Eleanor Rigor Mortis
4. Under The Scalpel Blade
5. The Devil Rides Out
6. Flesh Ripping Sonic Torment Limited
7. Kelly’s Meat Emporium
8. In God We Trust
9. Wake Up And Smell The Carcass / Caveat Emptor
10. The Scythe’s Remorseless Swing

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.