Scar Of The Sun – Anastasis – új szöveges videó

Anastasis címmel tette közzé új szöveges videóját a görög modern metalos Scar Of The Sun. A banda májusban adta ki Inertia című albumát, amiről ez a harmadik videós dal.

Az Anastasis az új albumunk az Inertia záródala, érzelmileg ez a legnehezebb dalink, amit valaha készítettünk. Ez a dal tisztelet egy számomra nagyon közeli ember előtt, akit soha nem felejtek el. Az élet tele van hegekkel, és szerettem volna kiemelni ezt a heget a többi közül.” – mondja Terry Nikas ének a dal kapcsán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.