Majustice – Egy új multinacionális all-star power metal banda

A Majustice egy japánból induló multinacionális all-star power metal banda, amit 2021-ben alapított Jien Takahashi gitáros (Stormheart, Baskerville) hívott életre 2021-ben. Mellette olyan neves zenészek sorakoztak fel, mint Iuri Sanson énekes (Eternity’s End, ex-Hibria), Vitalij Kuprij billentyűs (Trans-Siberian Orchestra, Ring Of Fire), Kelly Simonz gitáros (Kelly Simonz’s Blind Faith), Kaz Nakamura basszusgitáros (Kelly Simonz’s Blind Faith, Mark Boals), valamint Yosuke Yamada dobos (Kelly Simonz’s Blind Faith, Mark Boals).

Jövőre érkező Ancestral Recall című debütáló lemezükön a legendás énekes Mike Vescera (Animetal USA, ex-Loudness, ex-Yngwie Malmsteen), és a Loudness dobosa, Ryuichi Nishida is vendégeskedik. Az alábbiakban egy kis kedvcsinálóként az Ancestral Recall, valamint a Now Your Turn dalaik demó változatainak egyvelegével ismerkedhettek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.